Ηράκλειο: Στην τελική ευθεία η δίκη για το έγκλημα στις Μοίρες – «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο δολοφόνος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 13:35 Ηράκλειο: Στην τελική ευθεία η δίκη για το έγκλημα στις Μοίρες – «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο δολοφόνος

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η δίκη για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στις Μοίρες με θύμα τον 79χρονο Κώστα Χατζάκη.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθεται εκ νέου ο 52χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο ηλικιωμένο ενώ τραυμάτισε και την σύζυγό του 79χρονου.

Στις 25 Μαΐου όπου και συνεδρίασε τελευταία φορά το δικαστήριο απολογήθηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε πως από εκείνο το μοιραίο βράδυ δεν θυμάται απολύτως τίποτε.

«Δεν θυμάμαι τίποτα»

Ο ίδιος, για μία ακόμα φορά, επανέλαβε πως για χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού ενώ και στο παρελθόν είχε παρακολουθήσει προγράμματα απεξάρτησης χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Για το βράδυ όπου σκότωσε τον 79χρονο και τραυμάτισε την σύζυγό του ανέφερε ότι «θόλωσε» κι ότι δεν θυμάται τίποτε καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Σήμερα, η δίκη θα συνεχιστεί με αγορεύσεις δικηγόρων, την πρόταση του εισαγγελέα αλλά και την απόφαση της έδρας.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση