Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για κατάθεση στον σύζυγο της Κάρολαϊν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 12:28 Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για κατάθεση στον σύζυγο της Κάρολαϊν

“Τρέχουν” οι εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαΐν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο. 

Σήμερα (17.06.2021), λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Καθημερινής πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές. Ήταν εξ αρχής γνωστό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως τα νέα στοιχεία που έχουν βρεθεί, θα τίθονταν υπόψη του. 

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στο νησί και με ελικόπτερο θα παραλάβει τον σύζυγο της άτυχης Κάρολαϊν. Και μόλις φτάσει στην Αθήνα, θα τον μεταφέρει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha αναφέρουν ότι ο πιλότος κλήθηκε για κατεπείγουσα κατάθεση και μάλιστα σε σημείο να σταλεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο για να τον παραλάβει γιατί «έχουν προκύψει πολύ σοβαρά στοιχεία, αξιοποιήσιμα, τόσο από έρευνα του Ανθρωποκτονιών όσο και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και πρέπει να γίνει αντιπαραβολή».

Σύμφωνα με την εκπομπή, επίσης, εκτός από τον 32χρονο, για κατάθεση έχει κληθεί κι άλλος ένας άνδρας, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι.

Γιατί καλείται για νέα κατάθεση ο πιλότος

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr ένα πράγμα που ψάχνουν οι αρχές είναι πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, οι οποίες είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δολοφόνων. 

Το Newsit.gr αποκαλύπτει επίσης ότι εκτός από το ζήτημα με τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον 32χρονο πιλότο και για μια “κίνηση” στο κινητό του, η οποία δεν εξηγείται από τα στοιχεία, αφού φαίνεται να έχει γίνει την ώρα που ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές.

Πηγές: newsit.gr, Alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση