Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρση μέτρων: Ανοίγουν και οι κλειστοί κινηματογράφοι από την 1η Ιουλίου – Τι άλλο αλλάζει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 13:53 Άρση μέτρων: Ανοίγουν και οι κλειστοί κινηματογράφοι από την 1η Ιουλίου – Τι άλλο αλλάζει

Νέα άρση μέτρων προ των πυλών και οι ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα (17.06.2021) από τον Νίκο Χαρδαλιά στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα. Άνοιγμα των κλειστών κινηματογράφων με self test και 50% πληρότητα εισηγούνται οι ειδικοί. 

Η ολομέλεια της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων συνεδρίασε ξανά και σύμφωνα με πληροφορίες εισηγήθηκε νέα άρση μέτρων, υπό συγκεκριμένους όρους. Μια από τις εισηγήσεις είναι να ανοίξουν από την 1η Ιουλίου οι κλειστοί κινηματογράφοι, αλλά με 50% πληρότητα και είσοδο είτε για εμβολιασμένους είτε με αρνητικό self test. 

Η εισήγηση των ειδικών είναι από τις 19 Ιουνίου να αυξηθούν οι πελάτες στο λιανεμπόριο και στα μαγαζιά να είναι ένα άτομο ανά 16 τετραγωνικά (από ένα άτομο από 25 τμ).

Από τις 19 Ιουνίου η εισήγηση είναι να ανοίξουν οι παιδότοποι αλλά μόνο σε εξωτερικό χώρο, τα λούνα παρκ, τα θεραπευτικά λουτρά και τα μασάζ.