Πελώνη: Ο Πολάκης ισοπέδωσε την επιστήμη -Δείχνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αριστοτελία Πελώνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 18:34 Πελώνη: Ο Πολάκης ισοπέδωσε την επιστήμη -Δείχνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αριστοτελία Πελώνη Φωτο intime

Νέα πυρά κατά του Παύλου Πολάκη για την αμφισβήτηση των εμβολίων εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Οπως τόνισε η κυρία Πελώνη, ο Π. Πολάκης ισοπέδωσε την επιστήμη και έθεσε το ρητορικό ερώτημα «τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε o ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνοντας πως «ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ», επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Παύλο Πολάκη, καθώς, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της, «με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας».

Σε πλήθος αναρτήσεων τις τελευταίες ώρες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί τον όρο «ξεστοκάρισμα» για το εμβόλιο της AstraZeneca, που πρώτος είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απαντώντας στην Αριστοτελία Πελώνη δεν βρήκε λέξη να πει για τα όσα υποστήριξε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αντιθέτως υποστήριξε ότι ψάχνει διέξοδο διαφυγής αντί να απαντήσει για το AstraZeneca. «Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών. Ότι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση