«Έσπασε» και ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της Καρολάιν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 22:11 «Έσπασε» και ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της Καρολάιν

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε!

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις για την υπόθεση που συγκλόνισε όχι μόνο τους Έλληνες αλλά όλο τον κόσμο.

Ο πιλότος μετά από πολύωρη ανάκριση και αφού έπεσε σε πολλές αντιφάσεις μη μπορώντας να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, "έσπασε" και ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανακρινόταν επί οκτώ ώρες. Τελικά λίγο πριν τις 21:30 ο σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε το έγκλημα και αφού συνελήφθη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε το έγκλημά του και πως έδρασε μόνος του ενώ ανέφερε στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό.

Στην κατάθεσή του ισχυρίζεται πως τσακώθηκε με τη γυναίκα του και αυτή τον έδιωξε από το δωμάτιο και πέταξε το μωρό στην κούνια. Αυτό τον θόλωσε και της επιτέθηκε και την έπνιξε με το μαξιλάρι.

O 32χρονος όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για ποιο λόγο έκανε τη δολοφονία, απάντησε πως είχε συχνούς καβγάδες με την Καρολάιν και ότι η 20χρονη του είχε πει πως θα πάρει το παιδί και θα τον εγκαταλείψει.

Όσο για τον λόγο που έπαιζε θέατρο όλο αυτό το διάστημα, ο 32χρονος είπε πως το έκανε λόγω του παιδιού.

Τα «καυτά» ερωτήματα που κλήθηκε -ανεπιτυχώς- να απαντήσει ο πιλότος

Ο 32χρονος Μπάμπης βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία ερωτήματα – κλειδιά, στα οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

  • Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος.
  • Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό, τι δήλωσε σχετικά με το πότε μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.
  • Τρίτον, το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, η Καρολάιν φέρεται να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Η Ελληνική Αστυνομία, με ένα tweet της ανακοίνωσε και επίσημα την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με την ανάρτηση των 27 λέξεων, μπαίνει ο επίλογος αυτής της τραγικής ιστορίας και πλέον τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δείτε την ανάρτηση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση