Dior: Δείτε live το φαντασμαγορικό σόου μόδας στο Καλλιμάρμαρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 21:51 Dior: Δείτε live το φαντασμαγορικό σόου μόδας στο Καλλιμάρμαρο
Υμνος στο ελληνικό Kallos και Phos από τον διεθνή οίκο που παρουσιάζει την κολεξιόν του Cruise 22 από το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας

Η Αθήνα υποδέχεται τον Dior και ο Dior υμνεί την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Στις 21.30 το βράδυ ανοίγει στο Καλλιμάρμαρο η αυλαία της παρουσίασης της νέας κολεξιόν του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας  Cruise 2022, η οποία φέρει την διάσημη υπογραφή της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας και καλλιτεχνικής του διευθύντριας Maria Grazia Chiuri  και είναι εμπνευσμένη, στο σύνολό της, από την ανεξάντλητη ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, τα σύμβολα, τα μοτίβα και τις αξίες που την διέπουν.

Εικόνες της Ελλάδας και των σπουδαίων αρχαιολογικών μνημείων της ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε Live το μοναδικό σόου:

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι, μόλις 400, έχουν κληθεί να βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη, προκειμένου να καθίσουν στις θέσεις τους και να παρακολουθήσουν το σόου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας. Ανάμεσά τους θα είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, οι κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάνα Β. Βαρδιογιάννη, Ευγενία Νιάρχου, Μαίρη Κατράντζου, Άννα Βίσση αλλά και η διεθνής Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ενώ αρκετοί είναι οι προσκεκλημένοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό ειδικά για το σημαντικό αυτό γεγονός της παγκόσμιας μόδας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση