Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πάω να αναγνωρίσω έναν ύποπτο», είπε ο πιλότος στη μάνα της Καρολάιν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 22:27 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πάω να αναγνωρίσω έναν ύποπτο», είπε ο πιλότος στη μάνα της Καρολάιν
Η μητέρα της άτυχης Καρολάιν μέσα στη στεναχώρεια της κατάφερε να μοιραστεί με τους οικείους της ότι συνομίλησε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και λίγο πριν φύγει την αποχαιρέτησε συγκινημένος

Την ώρα που η συμπληρωματική κατάθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα, με τους αστυνομικούς να αναμένουν τις απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που του έχουν θέσει αναφορικά με την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, η φωτογραφία με την μητέρα της Καρολάϊν αγκαλιά από το σημερινό μνημόσυνο στην Αλόνησσο προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με τα όσα κατάφερε πάνω στην στεναχώρια της να μοιραστεί με τους οικείους της η μητέρα της άτυχης κοπέλας Σούζαν, ο 32χρονος πιλότος την ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα την αποχαιρετούσε καθώς δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο νησί. Όπως ανέφερε η γυναίκα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την Αλόνησσο, προκειμένου να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο, που είχε συλληφθεί για την δολοφονία της γυναίκας του. Κατά τον αποχωρισμό τους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την πήρε στην αγκαλιά του συγκινημένος.
Δείτε το ρεπορτάζ του T - Live από το 0:50

Ο 32χρονος πιλότος είχε μεταβεί στην Αλόνησσο από χθες Τετάρτη, ώστε να είναι παρόν στο σαρανταήμερο μνημόσυνο που θα γινόταν σήμερα στο μικρό εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη μνήμη της συζύγου του.

Μάλιστα πριν επισκεφτεί το νησί είχαν επικοινωνήσει μαζί του οι αστυνομικοί για να τον ενημερώσουν για την μετάβαση του στη ΓΑΔΑ, ωστόσο εκείνος τους παρακάλεσε να περιμένουν μια μέρα ώστε να μην δώσει δικαιώματα απουσιάζοντας από την τελετή. Οι αστυνομικοί συμφώνησαν με αποτέλεσμα ο Μπάμπης να παραμείνει χωρίς όμως να πει σε κανέναν για ότι είχε προηγηθεί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση