Γλυκά Νερά: "Μου είπε να χωρίσουμε και την έπνιξα" - Η ανατριχιαστική περιγραφή του συζυγοκτόνου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 23:36 Γλυκά Νερά: "Μου είπε να χωρίσουμε και την έπνιξα" - Η ανατριχιαστική περιγραφή του συζυγοκτόνου

Σοκ και οργή από τα όσα είπε ο πιλότος για το μοιραίο βράδυ που σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά - "Είπε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει".

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της και μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε την πράξη του, το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από μαραθώνια κατάθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι μετά από ακόμη έναν τσακωμό, σκότωσε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχής. Όπως σημείωσε, κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους η Καρολάιν τού ζήτησε να φύγει από το κρεβάτι τους και την ίδια ώρα η 20χρονη από τα νεύρα της πέταξε απότομα και με δύναμη το μωρό στην κούνια.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τον συζυγοκτόνο, ήρθαν στα χέρια και εκείνος την πίεσε με δύναμη στο πρόσωπο και στη μύτη, με αποτέλεσμα να της αφαιρέσει τη ζωή, πνίγοντάς την.

Ο νεαρός άνδρας απέδωσε την πράξη του στις κακές σχέσεις που είχε με την 20χρονη τον τελευταίο καιρό και στον τσακωμό που είχαν το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου όταν η Καρολάιν τον απείλησε ότι θα χωρίσουν και θα φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί της την 11 μηνών κορούλα τους.

Πρόσθεσε ότι όλα τα υπόλοιπα που ακολούθησαν, δηλαδή η υποτιθέμενη ληστεία, τα σκηνοθέτησε ο ίδιος, καθώς και ότι δεν είχε συνεργό.

Τραγική φιγούρα, εκτός από το νεογέννητο παιδί που δεν θα ξαναδεί ποτέ τη μητέρα του εξαιτίας του πατέρα του, είναι και η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία λίγες μόλις ώρες πριν την ομολογία του συζύγου, τον κρατούσε στην αγκαλιά της την ώρα του μνημοσύνου, χωρίς να ξέρει ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της.

Ο καθ' ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση