Γλυκά Νερά: Σκηνοθετούσε τη ληστεία 2 ώρες - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 11:54 Γλυκά Νερά: Σκηνοθετούσε τη ληστεία 2 ώρες - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Οι ερωτήσεις στον αστυνομικό και οι καβγάδες που τον οδήγησαν στη δολοφονία της.

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ώστε να του ασκηθεί ποινική δίωξη και να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ομολογία του πιλότου σκότωσε την Καρολάιν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου και για περίπου δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία.

Ο κ. Ρήγας, Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Αθήνας, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι τα στοιχεία που έδιναν οι αρχές στη δημοσιότητα επίτηδες δεν ενοχοποιούσαν τον δράστη, μέχρι να συλλέξουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

«Εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα και αποκλείστηκαν τα σενάρια ένα προς ένα» δήλωσε.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ ότι οι συνάδελφοί του αστυνομικοί του είπαν ότι είχαν από την πρώτη στιγμή την υποψία ότι ο σύζυγος διέπραξε το έγκλημα.

Μερικά από τα πράγματα που ανέφεραν οι συνάδελφού του ήταν: «Τα πράγματα είναι περίεργα. Ο τρόπος που είναι ψαγμένο το σπίτι. Υπάρχουν κενά, μπορεί να μην είναι ληστεία. Λες να το έκανε αυτός; Ήταν εντελώς ψυχρός.»

Όπως σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης, «έφτιαξε ένα υπερβολικό σενάριο. Έπνιξε τον σκύλο για να πείσει. Από ό,τι φαίνεται δεν είχε συνεργούς.»

Οι ερωτήσεις των αστυνομικών στη ΓΑΔΑ

Το βασικό στοιχείο, σύμφωνα με αξιωματικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών, που οδήγησε στην ομολογία του δεν ήταν κανένα από τα 4 ευρήματα για τα οποία κλήθηκε αρχικά να απαντήσει. Στην ουσία οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από το 11 μηνών βρέφος. Για κάθε εύρημα τον ρωτούσαν ξεχωριστά. 

Φαίνεται να τον ενδιέφερε τι θα γίνει με το παιδί και γι’ αυτό, όπως, είπε προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα.

Μετά την ομολογία του ρώτησε τους αστυνομικούς αν θα εκτίσει την ποινή που θα λάβει για να αναλάβει ξανά τη φροντίδα του παιδιού.

Για το πώς σκέφτηκε τη ληστεία, οι αστυνομικοί είπαν ότι τη ληστεία στο Αλεποχώρι που έγινε σε σπίτι συναδέλφου του πριν δύο χρόνια, την είχε αναφέρει στις πρώτες καταθέσεις του, πράγμα που ενισχύει το σενάριο ότι προσπάθησε να την αντιγράψει.

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας

Οι αρχές εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν ο τσακωμός, καθώς και υποτιμητικά σχόλια προς αυτόν και την οικογένειά του σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση που φέρεται να είχε κάνει η Καρολάιν, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

Ο πιλότος επεσήμανε ότι ο ίδιος έδεσε την Καρολάιν αφού τη σκότωσε και της έβαλε μια μπλούζα στο στόμα για να φαίνεται ότι με αυτό την έπνιξαν οι δράστες.

Στη συνέχεια σκότωσε και τον σκύλο στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας της ληστείας.

 

 

Πηγή ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση