Γλυκά Νερά: Τη σκότωσε σε 5 λεπτά – Καρέ καρέ το χρονικό της φρίκης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:16 Γλυκά Νερά: Τη σκότωσε σε 5 λεπτά – Καρέ καρέ το χρονικό της φρίκης

Στις 4:11 το πρωί της 11ης Μαΐου η καρδιά της Κάρολαϊν σταματάει να χτυπά. Είναι η στιγμή που ο 32χρονος συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών παίρνει τα χέρια του από το πρόσωπο της 20χρονης συζύγου του, την οποία έχει πνίξει, κλείνοντας της το στόμα και την μύτη της με ένα κομμάτι ύφασμα που κρατάει στην παλάμη του.

Το newsit.gr, αποκαλύπτει καρέ – καρέ το χρονικό της φρίκης στη σοφίτα των Γλυκών Νερών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση του οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και από την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που τώρα δηλώνει μετανιωμένος και πρόθυμος να πληρώσει και νοιάζεται πόσο θα μείνει στη φυλακή για να ξέρει πότε θα μπορέσει να πάρει την επιμένεια της κόρης του!

“Ένιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν” είπε στους αστυνομικούς ο πιλότος σύμφωνα με την ΕΡΤ

Η κάμερα που υπήρχε στο σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, αλλά και smartwatch που φορούσε η άτυχη κοπέλα αποτέλεσαν τα βασικότερα στοιχεία που ξεδίπλωσαν τις πραγματικές συνθήκες του εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αντληθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και από τα όσα είπε τελικά ο δράστης στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, όλα ξεκίνησαν στις 12:00 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 10 Μαΐου, όταν ο Μπάμπης, η Κάρολαϊν και η έντεκα μηνών κορούλα τους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σαλόνι της μεζονέτας της οδού Παναγούλη.

Στις 00:15 της Τρίτης της11ης Μαΐου η Κάρολαϊν αποφασίζει να ανέβει στη σοφίτα. Ο 32χρονος πιλότος παραμένει για λίγη ακόμα ώρα μαζί με την μικρή Λυδία στο σαλόνι. Στις 00:30 έχοντας την κόρη του αγκαλιά ανεβαίνουν κι αυτοί στο δωμάτιο που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του σπιτιού.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε άφησε το κοριτσάκι στο κρεβάτι που κοιμόταν η Κάρολαϊν. Η 20χρονη μητέρα ξυπνάει και σύμφωνα με αναφορές του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, του επιτίθεται φραστικά. Ξεκινάει ένας καυγάς μεταξύ τους, με την Κάρολαϊν να ρίχνει το παιδί μέσα στην κούνια και όπως αναφέρει στην απολογία του, τη λογομαχία γίνεται πιο έντονη. Η κατάσταση από ό,τι φαίνεται για περισσότερες από τρεις ώρες να είναι τεταμένη, ενώ λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις το πρωί της Τρίτης της 11ης Μαΐου ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας αρχίζει να καταγράφει αυξημένους παλμούς στις 04:06 το πρωί της Τρίτης, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Μπάμπης και η Κάρολαϊν άρχισαν να τσακώνονται σώμα με σώμα.

Οι παλμοί, όσο περνούν τα δευτερόλεπτα αυξάνονται, δηλώνοντας ότι η Κάρολαϊν προσπαθεί να αμυνθεί από την επίθεση του συζύγου της, ο οποίος της έχει ρίξει στο κρεβάτι και προσπαθεί να την πνίξει.

Πέντε λεπτά αργότερα, στις 04:11 το πρωί της Τρίτης της 11ης Μαΐου το smartwatch της Κάρολαϊν σταματάει να καταγράφει σφυγμούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι η νεαρή μητέρα δεν βρίσκονταν πλέον στη ζωή.

Γλυκά Νερά

Ο 32χρονος πιλότος, από τη στιγμή που ομολόγησε, ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν εν βρασμώ γιατί η Κάρολαϊν αμφισβήτησε την ικανότητά του ως πατέρα, γιατί, όπως κατηγόρησε το θύμα, ήταν χειριστική και με ασταθή ψυχική κατάσταση! Όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι είπε στους αστυνομικούς πως είχε κάνει πρόβα για το πως θα δεθεί. Και στοιχεία πως έβγαλε από την κάμερα του σπιτιού την κάρτα της περίπου στη 01:30, μετά τον τσακωμό στο σαλόνι δηλαδή και πριν ανέβει στη σοφίτα.

Αφού κατάλαβε ότι η Κάρολαϊν είναι νεκρή, ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να «στήσει» τη ληστεία στο σπίτι, ακολουθώντας τα όσα του είχε πει ο εκπαιδευτής του για την εισβολή στο δικό του σπίτι κάποια χρόνια πριν έριξε τα ρούχα από τις ντουλάπες, έδεσε το άψυχο σώμα της γυναίκας του, έβαλε το 11 μηνών βρέφος τους δίπλα στη νεκρή μητέρα του και δέθηκε για να πείσει.

Μέχρι και τον σκύλο της οικογένειας σκότωσε σε αυτό το διάστημα. Τον έπνιξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έξω από το σπίτι και μετά τον κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας. «Ήθελα να γίνω πιστευτός σε εσάς» είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν…

Στις 06:16 της 11ης Μαΐου ο 32χρονος πιλότος κάνει το τηλεφώνημα στην αστυνομία. Αμέσως μετά δένεται, όπως έχει κάνει πρόβα και τέσσερα λεπτά μετά, στις 06:20 φτάνει το πρώτο περιπολικό. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση