Όλα τα βλέμματα στο μωρό της Καρολάιν και του πιλότου - Πού βρίσκεται η μικρή Λυδία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 16:59 Όλα τα βλέμματα στο μωρό της Καρολάιν και του πιλότου - Πού βρίσκεται η μικρή Λυδία

Ενώ το πανελλήνιο παραμένει σοκαρισμένο από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την ομολογία ότι ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη μικρή Λυδία.

Το λίγο μηνών κορίτσι του ζευγαριού, η μικρή Λυδία ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας ενός άντρα, του ίδιου της του πατέρα, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να στραγγαλίζει την μητέρα της. Μέσα στα αθώα μάτια της όμως δεν κατάλαβε πόσο μοιραία γεγονότα διαδραματίζονταν εκείνο το μοιραίο βράδυ μπροστά στα μάτια της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την Πέμπτη πριν την ομολογία του βρέθηκε στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της γυναίκας του Κάρολαιν, που ο ίδιος της αφαίρεσε τη ζωή.

Η μικρή Λυδία σε αντίθεση με τη κηδεία δεν βρέθηκε αυτή τη φορά στην Αλόννησο. Ο πατέρας της και δολοφόνος πήγε μόνος του στο μνημόσυνο, αφήνοντας τη μικρή Λυδία στους γονείς του.

Χωρίς να ξέρουμε την ψυχολογική κατάσταση των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η μικρή Λυδία βρίσκεται εκεί στο σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή. Άλλωστε και ο 32χρονος πιλότος μετά το φονικό στα Γλυκά Νερά είχε σχεδόν εγκαταλείψει το σπίτι του και βρισκόταν στο πατρικό του στην Αγία Παρασκευή.

Σε αυτό το σπίτι με τους γονείς του έμενε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έτσι ώστε να μπορούν να κρατούν και να φροντίζουν τη μικρή Λυδία.

Πηγή: debater.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση