Έγκλημα στα Γλυκά Νερά- Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος μετά το φόνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 18:32 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά- Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος μετά το φόνο
Ένα - ένα έρχονται στο φως τα ντοκουμέντα της σκηνοθετημένης ληστείας με την οποία παραπλανούσε επί 37 μέρες τις Αρχές ο 37χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ένα νέο φωτογραφικο ντοκουμέντο που δείχνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία στο σαλόνι σπάζοντας την κάμερα, παρουσιάζει το protothema.gr. Στο πειστήριο με τον αριθμο 35 αποτυπωνεται το σημειο που βρεθηκε η κάμερα πίσω απο τον καναπέ της οποίας τη κάρτα μνήμνης φέρεται να έβγαλε στη 1:20, σχεδόν δύο ώρες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν για να «τυφλώσει» το σύστημα που θα κάρφωνε την ενοχή του.

kamera-main

Νωρίτερα ένα ακόμη ντοκουμέντο για το πώς σκηνοθέτησε τη δήθεν ληστρική επιδρομή στα Γλυκά Νερά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε φέρει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Το καρέ που παρουσιάζεται απεικονίζει ενα κομβικό σημείο που «έκαψε» τον Μπάμπη.

Και αυτό γιατί, όπως φαίνεται στο πειστήριο νούμερο 36, το κουτί του επιτραπεζίου «Monopoly» ήταν προσεκτικά βγαλμένο και ψαγμένο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τρόπο που λειτουργούν οι συμμορίες ληστων οπου αναστατώνουν το… σύμπαν.

Εκει, ο Μπαμπης Αναγνωστοπουλος είπε στις καταθέσεις του οτι είχε κρύψει 9.500 ευρώ, όμως στην απολογία του ειπε πως δεν υπήρχε φράγκο και ολα ηταν σκηνοθετημένα.

monopoly-egklima-babis-anagnostopoylos-glyka-nera-μεσα

Απολογείται αύριο ο πιλότος
Aπομονωμένος στο κελί του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υπό φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας βρίσκεται ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 33χρονος πιλότος περιέγραψε βήμα -βήμα στους αστυνομικούς τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του Καρολάιν, τονίζοντας: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα».

Την ίδια στιγμή στο φως ήρθαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης στα οποία αναφέρει συνεχείς τσακωμούς με τον σύζυγό της ενώ κάνει λόγο για το ότι ήθελε να χωρίσει αλλά η γέννηση του μωρού την κράτησε. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση