Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο τετ α τετ του συζυγοκτόνου στη ΓΑΔΑ πριν τον ανακριτή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 23:47 Γλυκά Νερά: Το τελευταίο τετ α τετ του συζυγοκτόνου στη ΓΑΔΑ πριν τον ανακριτή

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί στις 10 το πρωί της Τρίτης (22.06.2021) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Ο 32χρονος πιλότος είχε την τελευταία πολύωρη συνάντηση με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαΐωαννίδη, στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, για να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο συζυγοκτόνος δεν θα αλλάξει τίποτα από όσα είπε στην προανακριτική απολογία του και θα υποστηρίξει πως το στυγερό έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

“Είναι βαθιά μετανιωμένος για αυτό που έκανε”, λέει στο newsit.gr, ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος παρέμεινε στη ΓΑΔΑ περίπου τέσσερις ώρες. “Προετοιμάσαμε την απολογία του πελάτη μου. Πέρα από όσα περιλαμβάνει η προανακριτική απολογία του, τα οποία και συνεχίζει να υποστηρίζει, δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα παραπάνω”.

Οι αντιφάσεις του πιλότου
Σε αντιφάσεις φαίνεται πως πέφτει ο 33χρονος πιλότος για το πώς σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του. «Η Κάρολαϊν κοιμόταν. Για να μην την τρομάξω, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Ηταν μπρούμυτα στο κρεβάτι και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Της είπα: ‘Να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω;’ και αυτή μου απάντησε: ‘όχι μην φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω’ και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφικτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω να κοιμηθεί. Το στόμα και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά μέχρι που κατάλαβα ότι η Caroline σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό πρέπει να κράτησε 5 λεπτά», είπε στην απολογία του. 
Ωστόσο, μία ημέρα μετά, στη συμπληρωματική προανακριτική απολογία που κλήθηκε να δώσει στις 3 τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, “ξέχασε” τη σφιχτή αγκαλιά και περιγράφει πως ανέβηκε πάνω στο θύμα του ασκώντας του πίεση στο κεφάλι με το σώμα του. «Η Κάρολαϊν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Μου είπε να φύγω κι εγώ και η Λυδία. Τότε, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Το μπροστά μέρος του πρόσωπού της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματος μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα, της είπα 2-3 φορές ‘τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις’. Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κανά πεντάλεπτο μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν είχε σταματήσει να κουνιέται».

Παρά τις προσπάθειες του 32χρονου πιλότου να θεωρηθεί εν βρασμώ ψυχής το έγκλημα, δεκάδες ερωτήματα γεννά το γεγονός πως αφαίρεσε τις κάρτες μνήμης του κλειστού κυκλώματος αρκετές ώρες πριν από τη δολοφονία και συγκεκριμένα στις 1.30 τα ξημερώματα.    

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

πηγή:newsit.gr