Γλυκά Νερά: Ενώπιον του ανακριτή ο πιλότος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 10:12 Γλυκά Νερά: Ενώπιον του ανακριτή ο πιλότος

Στον ανακριτή έφτασε λίγο πριν τις 10:00 ο πιλότος, για να καταθέσει τα όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, ο οποίος καθ’ ομολογίαν του σκότωσε την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς, σε ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μια μεγάλη πομπή με τζιπ της αστυνομίας μπήκε στα δικαστήρια μεταφέροντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος και σήμερα φορούσε το χαρακτηριστικό λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είναι στο σημείο.

 Κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο άρχισε να τον αποδοκιμάζει φωνάζοντας: «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε κ@ρι@λ@!».

Ο πιλότος κατηγορείται για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και θανάτωση ζώου, και δύο πλημμελήματα, ψευδή κατάθεση κάτ’ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία στις αρχές. Παρά το γεγονός ότι για 37 ημέρες επιχείρησε να παραπλανήσει όχι μόνο τις αστυνομικές αρχές αλλά και όλη τη χώρα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τώρα, δηλώνει, μέσω των συνηγόρων του μετανιωμένος και ζητά συγνώμη για την πράξη του, και αυτή την στάση αναμένεται να τηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Τα δικαστήρια στην κυριολεξία βουλιάζουν από δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο για να μπορέσουν να αποσπάσουν έστω και μια κουβέντα από τον από τον άνθρωπο που 37 μέρες υποκρινόταν μέχρι να φτάσει να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον άνθρωπό του. 

Τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια είναι πολύ αυστηρά και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.

Δείτε εικόνες από τα δικαστήρια

Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου συζυγοκτόνου

Ένας από τους δικηγόρους του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν,  ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης στις κάμερες ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Ο Βασίλης Σπύρου προέβη στην παραπάνω δήλωση λίγο πριν ο 32χρονος πιλότος περάσει το κατώφλι του ανακριτή. 

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», δήλωσε ο Βασίλης Σπύρου. Ερωτηθείς γιατί παραιτήθηκε αιφνιδίως, σημείωσε: «Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον  ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία».

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ
Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση