Γλυκά Νερά: Να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με την ανατροφή του παιδιού, λέει ο 33χρονος πιλότος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 12:29 Γλυκά Νερά: Να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με την ανατροφή του παιδιού, λέει ο 33χρονος πιλότος (φωτο intime)

Ψύχραιμος και χωρίς να δείχνει κανένα στοιχείο λύπης εμφανίστηκε ο καθ΄ομολογίαν δράστης.

Ψύχραιμος και χωρίς να δείξει κανένα στοιχείο λύπης για τη δολοφονία της συζύγου ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ο καθ΄ομολογίαν δράστης ήταν σοβαρός, μετρημένος, στοχευμένος και από κοινού με τον συνήγορό του σχεδίασαν την υπερασπιστική του γραμμή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 33χρονος πιλότος το πρωί του Σαββάτου (19/6) ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να είπε «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από εδώ και πέρα». 

Η απολογία του συζύγου της Καρολάιν που έφτασε το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή αναμένεται να καθυστερήσει ενώ η μεταφορά του έγινε υπό δρακόντεια μέτρα.

Καθώς έμπαινε στον ανακριτή κάποιοι του φώναξαν «δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή», με τον 33χρονο να παραμένει απαθής.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» ανέφερε σε δήλωση του ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της.

Πηγές: ΣΚΑΙ, newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση