Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά: "Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε με τον Μπάμπη και ήταν μια χαρά", αποκαλύπτει γείτονας του ζευγαριού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 15:46 Γλυκά Νερά: "Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε με τον Μπάμπη και ήταν μια χαρά", αποκαλύπτει γείτονας του ζευγαριού

Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη ημέρα που ήρθε, αναφέρει γείτονας του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών

"Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε μαζί του και ήταν μια χαρά", αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο γείτονας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, και την άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στην εκπομπή "T-live" στον Alpha, ο γείτονας του ζευγαριού δήλωσε πως ο δράστης έφτασε στο σημείο "να μας πει να μας δώσει τα έπιπλα, επειδή θα έφευγε από το σπίτι μετά τη δολοφονία".

Η νέα μαρτυρία προέρχεται από τον σύζυγο της γυναίκας που δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πιλότο (μετά την κλήση του στην αστυνομία) λίγες ώρες μετά το φονικό και η οποία άκουσε το κλάμα του σκύλου όταν τον κρέμασε όπως αποδείχτηκε ο ίδιος ο 33χρονος.

Όπως περιγράφει, "ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη ημέρα που ήρθε, του έλεγες δηλαδή μια καλημέρα και μέχρι εκεί. Η σύζυγος ήταν πιο φιλική, αλλά ήταν και παιδί 20 χρονών. Δεν είχαμε σχέσεις. Η σύζυγός μου είχε σχέσεις με την Καρολάιν, δεν της είχε πει ότι ήθελε να φύγει".

Γλυκά Νερά
"Δεν είχαμε κάποιο δείγμα..."

Στη συνέχεια ανέφερε πως "βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχότανε. Μια χαρούμενη κοπέλα. Κι εμείς έχουμε μείνει. Δεν είχαμε κάποιο δείγμα. Βλέπαμε ένα χαρούμενο κορίτσι με το μωρό και τον σκύλο. Δεν είναι ότι είχαμε ένα δείγμα, ότι για παράδειγμα την πλάκωσε στις κλωτσιές. Έχουμε μείνει, έχουμε σοκαριστεί. Έχουμε τόση πληροφορία που έχουμε μείνει έκπληκτοι με το ποιους ζούσαμε δίπλα".

"Δεν ακούσαμε τίποτα εκείνο το βράδυ, κοιμάμαι βαριά. Η σύζυγος άκουσε αυτό που κατέθεσε, τον σκύλο που πέθαινε, το ξεψύχισμα του σκύλου. Δεν ακούγαμε καβγάδες. Γενικά ο κύκλος τους πρέπει να ήταν κλειστός. Μας έλεγε να στηρίξουμε την αστυνομία για την υπόθεση ο Μπάμπης. Οι σχέσεις μας ήταν καθαρά για τα ζώα. Ό,τι έχουμε το έχουμε πει στην αστυνομία", πρόσθεσε και δήλωσε πως "είμαστε πολύ σοκαρισμένοι με όλο αυτό, δεν είχαμε κανένα δείγμα όλο αυτόν τον καιρό. Τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες, τι να σας πω; Είναι τρομακτικό".

Στις 6:15 με κάλεσε στο κινητό μου ο Μπάμπης"

Υπενθυμίζουμε πως η σύζυγος του γείτονα που δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πιλότο (μετά την κλήση του στην αστυνομία) περιγράφει πως άκουσε έναν θόρυβο τα ξημερώματα αλλά δεν κατάλαβε τι ήταν.

Όπως αναφέρει, "στις 4:20 11 Μαΐου 2021 άκουσα ένα θόρυβο και ξύπνησα γενικότερα κοιμάμαι πολύ ελαφρά και ακούς συχνά θόρυβος τα βράδια όταν σηκώθηκα από το θόρυβο κοίταξε ενστικτωδώς την ώρα και γι’ αυτό σας λέω ακριβώς την ώρα ήταν. Όταν ξύπνησα ο ο άντρας μου δεν ήταν δίπλα μου. Εγώ άκουσα το σκυλί της Καρολάιν να γαβγίζει και το γάβγισμα ήταν σαν κλάμα. Σας το λέω αυτό γιατί ασχολούμαι με τα ζώα και μπορώ να το καταλάβω. Μετά το κλάμα του σκύλου άκουσα κάποια βήματα σαν κάποιος να κατέβει από τη σκάλα του διπλανού σπιτιού.

Επειδή ξέρω ότι στο διπλανό σπίτι έχουν ζώα υπέθεσα πως το σκυλί μάλωσε με τις γάτες κι από αυτό ξύπνησε ο Μπάμπης και κατέβηκε να ηρεμήσει τα ζώα. Αφού οι θόρυβοι σταμάτησαν δεν έδωσα άλλη σημασία και ανέβηκα στο δεύτερο όροφο να κοιμηθώ. Όπως βλέπω τώρα στο κινητό μου στις 6:15 ο Μπάμπης με κάλεσε στο κινητό μου τηλέφωνο.Εγώ το σήκωσα και τότε άκουσα τον Μπάμπη να μουγκρίζει. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε και του φώναζα να μιλήσει για να δω τι ήθελε. Αναστατώθηκα πολύ και ξύπνησα τον άντρα μου που μέχρι εκείνη την ώρα κοιμόταν. Μετά από 1 λεπτό το τηλέφωνο έκλεισε και κάλεσα ξανά τον Μπάμπη οποίος μου το σήκωσε. Πάλι όμως δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε.

Αποφάσισα να βγω έξω από το σπίτι και να πάω δίπλα για να καταλάβω τι έγινε. Έτσι λοιπόν βγήκα έξω και αμέσως με ακολούθησε ο άντρας μου. Την ώρα που βγήκαμε από το σπίτι έφτασαν κάποια αστυνομικοί. Τότε τους είπα πως στο δίπλα σπίτι υπάρχει ένας άνθρωπος που μάλλον χρειάζεται βοήθεια. Ακόμη έβαλα το κινητό μου τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν οι αστυνομικοί τον Μπάμπη. Ο Μπάμπης μούγκριζε και έλεγε κάτι αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το κακό που έγινε”.

πηγή: thetoc.gr