Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 35χρονος Βούλγαρος για τον βιασμό της καθαρίστριας - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 09:57 Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 35χρονος Βούλγαρος για τον βιασμό της καθαρίστριας - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς (φωτο intime)

Στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθη, αργά το βράδυ της Τρίτης, ο 35χρονος Βούλγαρος που φέρεται ως ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο, μέσα στο διαμέρισμά του, στα Πετράλωνα. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 35χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ εντός της ημέρας πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 50χρονης

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας από τον 35χρονο Βούλγαρο μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα.

Η άτυχη γυναίκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στους αστυνομικούς τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Η ίδια αναφέρει πως πήγε το πρωί να καθαρίσει την πολυκατοικία και ενώ περίμενε το ασανσέρ ο 35χρονος την έπιασε από το λαιμό και την έσυρε στο διαμέρισμά του εκεί όπου τη βίασε και την ξυλοκόπησε επανειλημμένα.

"Με χτύπαγε πολύ"

Στην κατάθεσή της, η 50χρονη αναφέρει τα εξής:

"Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε. Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές [...] Δεν έβαλε προφυλακτικό.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Άρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.

Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση