Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 19:00 Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της – μόλις ενός έτους- Λυδίας, της κόρης της Κάρολαϊν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. 

Κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η οικογένεια της Κάρολαϊν θέλει να διεκδικήσει την πλήρη επιμέλεια του μικρού κοριτσιού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, το περιβάλλον της μητέρας είναι το πιο κατάλληλο, τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Την ίδια στιγμή και -με τα έως τώρα δεδομένα- η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έχει καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία Ανηλίκων για συνεπιμέλεια του παιδιού. Ωστόσο, η συνεπιμέλεια πρακτικά είναι δύσκολη, καθώς η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν ζει στην Αλόννησο και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση