Αγρίνιο: Ιερέας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία - Ανατριχιαστικά βίντεο στον υπολογιστή του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 13:28 Αγρίνιο: Ιερέας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία - Ανατριχιαστικά βίντεο στον υπολογιστή του

«Άνοιξαν στόματα για υποθέσεις του παρελθόντος. Έγιναν καταγγελίες στον απόηχο της ιστορίας της Μπεκατώρου».

Αυτό αναφέρει αξιόπιστη πηγή για τη σύλληψη του ιερέα που συγκλονίζει το Αγρίνιο καθώς κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και για βιασμό.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες όταν στις εισαγγελικές αρχές κοινοποιήθηκαν καταγγελίες για τον γνωστό 49χρονο ιερέα και αφορούσαν ιστορίες που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν.

Μια από αυτές μάλιστα είχε συζητηθεί ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία ενώ ο ιερέας καταγγέλθηκε για αποπλάνηση ανηλίκων .

Ωστόσο μια μαρτυρία που έφθασε στην εισαγγελική αρχή ήταν από μια γυναίκα που κατήγγειλε πως βιάστηκε από τον ιερέα το 2007.

Παραγγέλθηκε ακολούθως από τον Εισαγγελέα στις αστυνομικές αρχές η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και ακολούθησε η συλλογή καταθέσεων και στοιχείων ενώ έγινε και έρευνα στον υπολογιστή του ιερέα όπου φέρεται να εντοπίστηκε υλικό (φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr Ο ιερέας ιερουργούσε σε εκκλησίες χωριών της οικείας μητρόπολης η οποία καλείται πλέον να διαχειριστεί την συγκλονιστική αυτή η υπόθεση.

Σήμερα θα παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου με τη δικογραφία σε βάρος του να περιλαμβάνει την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και του βιασμού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση