Άργος: Διασωληνωμένος ο πατέρας που ξυλοκοπήθηκε από νεαρούς που παρενόχλησαν την κόρη του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 20:25 Άργος: Διασωληνωμένος ο πατέρας που ξυλοκοπήθηκε από νεαρούς που παρενόχλησαν την κόρη του Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τους δράστες γιατί είχαν παρενοχλήσει τη 14χρονη κόρη του. Βίντεο του περιστατικού έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία.

Στη πλατεία Λαϊκής Αγοράς Άργους ξυλοκοπήθηκε ένας 36χρονος ρουμανικής καταγωγής από πέντε 20χρονους Έλληνες τη Δευτέρα (21/6), οι οποίοι και συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Οι δύο νεαροί διώκονται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και οι άλλοι τρεις διώκονται πλημμεληματικώς για συμμετοχή στη συμπλοκή. Ο ένας εκ των πέντε δραστών αφέθηκε ελεύθερος γιατί ήταν τραυματισμένος από προηγούμενη συμπλοκή. Ο 36χρονος πατέρας ανήλικης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης σε κρίσιμη κατάσταση, στη νευροχειρουργική κλινική.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο εκ των συλληφθέντων, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο Ionian Channel καταδικάζοντας το περιστατικό. "Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας", είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος επιβεβαίωσε στο τοπικό site, anagnostis.org, ότι οι νεαροί είναι ντόπιοι και πως "τα κίνητρα ήταν προσωπικά".

Η μόνη αυτόπτης μάρτυρας ήταν η σύζυγος του παθόντος και η κόρη του. Οι πέντε μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα Ναυπλίου, με τους δύο εξ αυτών να αφήνονται ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση. Οι δύο κατηγορούμενοι που αφέθηκαν ελεύθεροι, κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή, μαζί με τον τρίτο που απολογείται ακόμα, ενώ οι υπόλοιποι δύο είναι εκείνοι που κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ionian Channel το θύμα πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τους δράστες γιατί είχαν παρενοχλήσει τη 14χρονη κόρη του.

Εντωμεταξύ οι δικαστές εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο με τα επεισόδια της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, που παρέδωσε η αστυνομία και έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία, ώστε να διαπιστώσουν – πέραν των απολογιών και των καταθέσεων – ποιοί ήταν αυτοί που χτύπησαν τον Ρουμάνο, ο οποίος βρίσκεται σε καταστολή.

Την ίδια ώρα ανάστατη είναι η κοινωνία του Άργους, με ό,τι συνέβη, και ήδη έχει ανοίξει θέμα συζήτησης στην πόλη με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στην πόλη.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση