Σοκ στα Πατήσια: Βίαζαν 19χρονη επί τρεις μέρες δίνοντάς της ναρκωτικά και μετά έφυγαν διακοπές στη Μύκονο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 20:09 Σοκ στα Πατήσια: Βίαζαν 19χρονη επί τρεις μέρες δίνοντάς της ναρκωτικά και μετά έφυγαν διακοπές στη Μύκονο

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούνται ότι βίαζαν 19χρονη επί τρεις μέρες στην Αθήνα.

Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί, μια 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τρεις αλλοδαπούς με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης και μαζί την βίαζαν επί τρεις ημέρες, έχοντάς την συνέχεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση