Αγρίνιο - Έντονη αντίδραση του δικηγόρου για την προφυλάκιση του ιερέα: «η μητέρα των κοριτσιών κατέθεσε υπέρ του»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 16:38 Αγρίνιο - Έντονη αντίδραση του δικηγόρου για την προφυλάκιση του ιερέα: «η μητέρα των κοριτσιών κατέθεσε υπέρ του»

Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να οδηγηθεί ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος καθώς κατηγορείται για παιδική πορνογραφία , βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Η υπόθεση συγκλονίζει το Αγρίνιο και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης ωστόσο η απόφαση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Νικάκη, συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου κληρικού.

ο γεγονός πως το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα απέρριψε την αίτηση ακύρωσης της προδικασίας έκανε τον δικηγόρο να μιλά για «νομικό ατόπημα» και σκοπιμότητες τις οποίες χρέωσε τόσο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών όσο και στην Ασφάλεια Αγρινίου υποστηρίζοντας πως παραποιήθηκαν τα πραγματικά γεγονότα.

Μάλιστα υποστήριξε πως ο ιερέας απολογήθηκε με υπόμνημα για να μην νομιμοποιήσει τη διαδικασία.

Επανέλαβε ο κ. Νικάκης πως τα κορίτσια που προέβησαν στις αποκαλύψεις είναι σε «υπηρεσία του πατέρα τους που θέλει να εκδικηθεί τον ιερέα».

Αποκάλυψε μάλιστα πως η μητέρα των δύο κοριτσιών κατέθεσε υπέρ του κληρικού που κατηγορείται και ισχυρίζεται πως όσα αναφέρουν οι κόρες της είναι ψευδή.

Πηγή: agrinionews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση