Άφαντη η 29χρονη Βιολέτ - «Χτενίζουν» την περιοχή όπου εξαφανίστηκε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 11:02 Άφαντη η 29χρονη Βιολέτ - «Χτενίζουν» την περιοχή όπου εξαφανίστηκε

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 29χρονης - Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στην περιοχή του Κριού.

Κανένα ίχνος ζωής από την 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε στα Χανιά. Η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της συνεχίζεται.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος δύναμη της ΟΠΚΕ Χανίων, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου, ομάδα του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την Κίσσαμο. Από αέρος ,εκτός από τα τρία μη επανδρωμένα μέσα, συνέδραμε από το μεσημέρι και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ από θαλάσσης συμμετείχε το λιμενικό σώμα, με το σκάφος και πλήρωμα του Λιμενικού Σταθμού Παλαιόχωρας.

Η εξαφάνισή της 29χρονης Γαλλίδας, δηλώθηκε την Τρίτη στις ελληνικές αρχές.

Η νεαρή, έκανε μόνη της περιπατητικό τουρισμό στη νότια Κρήτη και όταν οι γονείς της στην πατρίδα της δε λάμβαναν τηλεφώνημα της, άρχισαν να ανησυχούν και απευθύνθηκαν στην πρεσβεία της χώρας τους. Η κινητοποίηση των ελληνικών αρχών ήταν άμεση αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η νεαρή Γαλλίδα για τις περιηγήσεις της στη νότια Κρήτη, βρέθηκε στην περιοχή του Κριού και την Τετάρτη γερανός της Τροχαίας το μετέφερε στα Χανιά.

Για την 29χρονη εκδόθηκε και missing alert:

Πηγή: neakriti.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση