Κεφαλονιά: Θρήνος για την 17χρονη Ελευθερία και τον 20χρονο Παναγιώτη - Τρεις νεκροί σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 10:47 Κεφαλονιά: Θρήνος για την 17χρονη Ελευθερία και τον 20χρονο Παναγιώτη - Τρεις νεκροί σε τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο στην Κεφαλονία όταν η μηχανή με δύο νέα παιδιά παρέσυρε κάτω από άγνωστες συνθήκες έναν ηλικιωμένο πεζό στην Κεφαλονιά.

Θρήνος στην Κεφαλονιά για τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Κοκύλια. Ειδικότερα για τα δυο νέα παιδιά, τον 20χρονο Παναγιώτη και την 17χρονη Ελευθερία ο πόνος συγγενών και φίλων είναι αβάσταχτος, αφού κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δυο νέα παιδιά επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από Αργοστόλι πρός την Λειβαθώ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυραν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός. Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν την ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή με τα δυο νεαρά παιδιά είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της πέφτοντας πάνω στον ηλικιωμένο άνδρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση