Γλυκά Νερά: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ για τον Αναγνωστόπουλο και τα "καρτέλ ναρκωτικών"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 11:10 Γλυκά Νερά: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ για τον Αναγνωστόπουλο και τα "καρτέλ ναρκωτικών"

Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στα βρετανικά δημοσιεύματα - Τι λέει για πιθανή εμπλοκή του Αναγνωστόπουλου σε υποθέσεις διακίνησης νακρωτικών.

Στα ρεπορτάζ βρετανικών Μέσων και στις φήμες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, μπορεί να εμπλέκεται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας.

"Μυθοπλασίες" τα δημοσιεύματα

Ο κ. Σκρέκας έκανε λόγο για μυθοπλασίες. "Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος" είπε στην ΕΡΤ και συνέχισε: "Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους".

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι "εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα".

Ερωτηθείς εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως "οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα".

Τρία βρετανικά ΜΜΕ, η "Mirror", η "Daily Mail" και η "Sun" ανέφεραν πως ίσως η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε παράνομες ενέργειες, τις οποίες δεν επικροτούσε.

Ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, με νέο μήνυμά του στον ΑΝΤ1, αρνείται τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και επιμένει ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. "Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα", αναφέρει.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΠΙΛΟΤΟΣ
Τι γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Σε δημοσίευμα η "Mirror" δίνει τη δική της εκδοχή ενός νέου "σκοτεινού" σεναρίου. Συγκεκριμένα αναφέρει πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία ερευνά αν ο σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού η κοπέλα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών ισχυρών καρτέλ.

Όπως γράφει η "Mirror", οι ερευνητές φαίνεται να εξετάζουν την οικονομική κατάσταση του 33χρονου πιλότου, καθώς εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο Αναγνωστόπουλος τα χρήματα για να έχουν μία τόσο πλουσιοπάροχη ζωή με τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ. Επίσης, η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχαν παντρευτεί σε ένα θέρετρο της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2019.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία εξετάζει τώρα αν η Καρολάιν μπορεί να είχε μάθει για παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της και να μην το ενέκρινε και αυτός τελικά να ήταν ο λόγος που την σκότωσε.

Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε στη "Sun" σχετικά με αυτά τα σενάρια, πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή του με ναρκωτικά. Επιπλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος είπε ότι φαίνεται να έχουν "κάποια βάση" τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του πιλότου.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση