Euro 2020: Χαμός με το πέναλτι της Αγγλίας – «Δεν ξέρω αν θα το έδινα» είπε ο Κλάτενμπεγκ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 10:45 Euro 2020: Χαμός με το πέναλτι της Αγγλίας – «Δεν ξέρω αν θα το έδινα» είπε ο Κλάτενμπεγκ

Το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Αγγλίας στην παράταση του χθεσινού (7/7) ημιτελικού του Euro 2020 έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και αμφισβήτησης παγκοσμίως, με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή της Superleague, Μαρκ Κλάτενμπεργκ να ισχυρίζεται πως δεν είναι σίγουρος α θα το έδινε, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ απόρησε με το VAR.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός με την απόφαση του Νταν Μακέλι να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Στέρλινγκ, στην παράταση του ημιτελικού Αγγλίας – Δανίας το βράδυ της Τετάρτης (7/7).

«Eίναι πέναλτι που σηκώνει συζήτηση. Θα προτιμούσα να μην είχε δοθεί και να ελεγχόταν η φάση μετά από τον διαιτητή, στην οθόνη. Αν θα το έδινα σε τόσο μεγάλο ματς; Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά από την στιγμή που υπάρχει επαφή, δεν γινόταν να πάρουν πίσω το πέναλτι. Υπήρχε επαφή», σχολίασε στο ESPN ο παλαίμαχος Άγγλος διαιτητής. 

Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ απόρησε με το χειρισμός των ανθρώπων του VAR στη φάση: «Δεν ήταν πέναλτι, δεν καταλαβαίνω γιατί το VAR δεν ζήτησε από τον διαιτητή να δει τη φάση στο μόνιτορ», υποστήριξε στο BeIN Sports ο Αλσατός, κόουτς.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση