Η συγκλονιστική ιστορία του αριστούχου μαθητή που έχασε τους γονείς του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 09:00 Η συγκλονιστική ιστορία του αριστούχου μαθητή που έχασε τους γονείς του

Ο Δημήτρης αρίστευσε στις πανελλήνιες έχοντας χάσει τους γονείς του από κορωνοϊό.

Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Ναύπακτο, εκεί όπου ένας απόφοιτος πλέον Λυκείου της πόλης αρίστευσε στις πανελλήνιες 2021 λίγο καιρό αφότου έχασε και τους δύο γονείς του από τον κορωνοϊό.

Πριν δύο μήνες, η πόλη συγκλονίστηκε από τον αδόκητο χαμό του 56χρονου πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα και της 51χρονης καθηγήτριας Νικολίτσας Μούρτου, οι οποίοι κατέληξαν από κορωνοϊό σύμφωνα με το npress.gr.Όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο ενημέρωσης, ο 56χρονος ήταν μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η 51χρονη μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε.

Οι δύο τους έφυγαν μετά από μάχη που έδωσαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου του Ρίου με τον ιό, αφήνοντας πίσω τους τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές εξετάσεις και τα άλλα τρία φοιτητές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Δεν ήθελε να δώσει εξετάσεις

Ο Δημήτρης πριν έναν χρόνο σημείωσε μια μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος και φέτος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς θα έδινε τις πανελλήνιες λίγο καιρό αφότου έχασε τους δικούς του.

Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης κυριολεκτικά σάρωσε καταφέροντας να συγκεντρώσει 18.685 μόρια.

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο, ο οποίος επίσης πέρασε τις εξετάσεις μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και παίρνει πτυχίο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση