Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ναύπακτος: Τη σύνταξη των γονιών του που πέθαναν από κορονοϊό θα παίρνει ο αριστούχος Δημήτρης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 20:04 Ναύπακτος: Τη σύνταξη των γονιών του που πέθαναν από κορονοϊό θα παίρνει ο αριστούχος Δημήτρης

Ο Δημήτρης Καρακώστας από τη Ναύπακτο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για την επιτυχία του στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.
 

Μια διαδικασία η οποία τον έκανε πιο δυνατό σαν άνθρωπο πρώτα απ’ όλα. καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 18.700 μόρια ενώ μόλις δύο μήνες πριν είχε χάσει και τους δύο γονείς του από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nafpaktianews.gr, ο Χατζηδάκης ενημέρωσε τον Δημήτρη Καρακώστα ότι η σύνταξη που δικαιούνται ο ίδιος και ένα από τα αδέλφια του από τους γονείς τους, πρόκειται να εκταμιευθεί τον Αύγουστο, καθώς ο υπολογισμός της έχει ολοκληρωθεί.

«Είναι γνωστές οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην απονομή των συντάξεων, ωστόσο η δική σας περίπτωση έπρεπε να αντιμετωπιστεί κατά απόλυτη προτεραιότητα και έτσι έγινε», σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες.