Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρέθηκαν καμμένα 5 κλεμμένα αυτοκίνητα κοντά στις φυλακές Διαβατών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 18:35 Βρέθηκαν καμμένα 5 κλεμμένα αυτοκίνητα κοντά στις φυλακές Διαβατών

Πέντε αυτοκίνητα, που κλάπηκαν το βράδυ της Τετάρτης (21/7), βρέθηκαν καμένα και κατεστραμμένα ολοσχερώς, σε περιοχή δίπλα από τις φυλακές Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη. Το σημείο μοιάζει με «νεκροταφείο αυτοκινήτων» καθώς υπάρχουν και άλλα οχήματα σε παρόμοια κατάσταση. 

Τα πέντε κλεμμένα αυτοκίνητα, σύμφωνα με το GRTimes, εντοπίστηκαν κοντά στον οικισμό Ρομά Αγια Σοφία, περιοχή δίπλα από τις φυλακές Διαβατών. Πρόκειται για τέσσερα αυτοκίνητα μάρκας Opel Corsa και ένα Hyundai. Τα τέσσερα από τα πέντε οχήματα κλάπηκαν από περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης και οι ιδιοκτήτες τους δήλωσαν την κλοπή τις βραδινές ώρες της Τέταρτης (21/7). 

Το πρωί της Πέμπτης (22/7)ειδοποιήθηκαν ότι τα αυτοκίνητα τους βρέθηκαν, αλλά δυστυχώς σε τραγική κατάσταση. Σύμφωνα με το GRTimes, από κάποια λείπει μηχανή και κινητήρας, έχουν σπασμένα τζάμια, λακκούβες και κατεστραμμένα λάστιχα και ζάντες.

Δείτε φωτογραφίες:

Επίσης, στο σημείο που μοιάζει με «Νεκροταφείο αυτοκινήτων», υπάρχουν και άλλα οχήματα σε παρόμοια κατάσταση, τα οποία βρέθηκαν παλαιότερα. Οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης – όπως αναφέρει το δημοσίευμα του GRTimes – δηλώνουν ότι είναι συχνό φαινόμενο να καίγονται και να πετιούνται αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο και κάνουν έκκληση για αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή τους, καθώς φοβούνται διαρκώς για τις περιουσίες τους.

Δείτε βίντεο: