Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στην Ποσειδώνος - Αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 20:43 Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στην Ποσειδώνος - Αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητεί πληροφορίες για τον οδηγό του αυτοκινήτου που άφησε αβοήθητο τον αναβάτη της μοτοσικλέτας, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τροχαίο συνέβη συγκεκριμένα, στη συμβολή της Ποσειδώνος με την οδό Θησέως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στην περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας– Βουλιαγμένης, στις 21:40' το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, πιθανόν μάρκας AUDI, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα. Ο οδηγός του ΙΧ, που φέρει ζημιές στο πίσω μέρος του, λόγω της σύγκρουσης, εγκατέλειψε αβοήθητο τον οδηγό της μοτοσικλέτας και διέφυγε από το σημείο.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000.

 

Πηγή: enikos.gr