Ληστές έστησαν ενέδρα σε επιχειρηματία στη Ζάκυνθο - Τον πυροβόλησαν και άρπαξαν 15.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 21:06 Ληστές έστησαν ενέδρα σε επιχειρηματία στη Ζάκυνθο - Τον πυροβόλησαν και άρπαξαν 15.000 ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στη Ζάκυνθο, για δύο τουλάχιστον δράστες που πυροβόλησαν και λήστεψαν 49χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 49χρονος επιχειρηματίας με την σύζυγο του, γύριζαν σπίτι τους, με την είσπραξη της ημέρας, από το μαγαζί τους, που βρίσκεται στην παραλιακή της Ζακύνθου. Το αυτοκίνητο το οδηγούσε η γυναίκα και ο επιχειρηματίας βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Μόλις πάρκαραν το αμάξι στην αυλή του σπιτιού τους, δύο ένοπλοι ληστές τους ακινητοποιήσαν και τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους.

Με πληροφορίες από το ermisnews.gr, o 49χρονος επιχειρηματίας, αντιστάθηκε και ακολούθησε μια μικρή μάχη με τους ληστές. Κατά την συμπλοκή ο ένας εκ των δραστών, πυροβόλησε στον μηρό τον άτυχο επιχειρηματία, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά και του πήρε την είσπραξη της ημέρας, που σύμφωνα με την κατάθεσή του θύματος ήταν 15.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άλλος δράστης απέσπασε κοσμήματα τόσο από τον επιχειρηματία όσο και από την σύζυγο του.

Στη συνέχεια, ο τραυματισμένος 49χρονος, οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση