Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μύκονος: Στήνουν μπλόκα με οδηγούς σε ρόλο τσιλιαδόρων για να μην φτάνει η αστυνομία στα «κορωνοπάρτι» - Αποκαλυπτικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 12:22 Μύκονος: Στήνουν μπλόκα με οδηγούς σε ρόλο τσιλιαδόρων για να μην φτάνει η αστυνομία στα «κορωνοπάρτι» - Αποκαλυπτικό βίντεο

Δείτε πώς συνεχίζονται τα παράνομα πάρτι στο «νησί των ανέμων» - Τι σκαρφίζονται οι διοργανωτές, για να αποτρέπουν την επέμβαση της αστυνομίας - Στα Κανάλια χρέωναν είσοδο 250 ευρώ το «κεφάλι»

Σκηνικό κυκλοφοριακού «εμφράγματος» παρατηρήθηκε στον οικισμό Κανάλια της Μυκόνου με έναν και μόνο σκοπό… ώστε να διεξαχθεί χωρίς την ενόχληση της αστυνομίας πολυπληθές κορωνοπάρτι και να αποτραπεί η είσοδος των αρμόδιων αρχών στη βίλα όπου στήθηκε το ξέφρενο γλέντι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, αυτοκίνητα, βαν και πλήθος κόσμου περπατά με ανυπομονησία για να φτάσει στο πάρτι. Αυτά συνέβησαν, μεταξύ άλλων, την Κυριακή, μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα, έξω από τη βίλα που το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί άτυπα σε κλαμπ αφού οργανώνονται βραδιές με κυρίαρχο στοιχείο τον συνωστισμό και τη δυνατή μουσική.

Οι διοργανωτές του πάρτι, για το οποίο απαιτείτο η καταβολή 250 ευρώ για την είσοδο, επινόησαν την τοποθέτηση βαν έξω από το σπίτι με οδηγούς που θα λειτουργούσαν ως τσιλιαδόροι.

Λόγω του γεγονότος ότι εξακολουθεί να απαγορεύεται ρητά η διεξαγωγή πάρτι παρά την άρση του μίνι lockdown στη Μύκονο, στα Κανάλια υπάρχει ειδικό μπλόκο που προειδοποιεί για τυχόν έλευση της αστυνομίας.

Οι συγκεκριμένες πολυπληθείς συγκεντρώσεις εξακολουθούν να προκαλούν πονοκέφαλο στους αρμόδιους φορείς που κρούουν διαρκώς τον κώδωνα υπό τον φόβο υπερμετάδοσης και δημιουργίας υγειονομικής βόμβας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 

 

Τα μέτρα, τα οποία επιβλήθηκαν μέχρι τη Δευτέρα, απέδωσαν μεν, σταθεροποιώντας κάπως την κατάσταση στη Μύκονο, δεν έχει απομακρυνθεί όμως ο κίνδυνος έξαρσης του ιού.

Στην ενημέρωση για την ισχύουσα κατάσταση στη Μύκονο μετά την άρση των περιορισμών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε, ότι υπάρχει μία συνεργασία όλων των τοπικών φορέων με την Αστυνομία, η οποία κάνει μία τεράστια προσπάθεια.

«Θα εισηγηθούμε περαιτέρω αλλαγές στη νομοθεσία, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο ευχερέστερη η εξεύρεση, ο εντοπισμός και η τιμωρία όσων διοργανώνουν πάρτι σε βίλες. Και πιστεύω, ότι μπαίνοντας κάθε μέρα στην κανονικότητα όλο και περισσότερο, αυτό το φαινόμενο δεν θα υπάρχει», είπε.

Πηγή: protothema.gr