Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Νέες αποκαλύψεις – Η κακοποίηση και το προφίλ του «καλού οικογενειάρχη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 16:24 Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Νέες αποκαλύψεις – Η κακοποίηση και το προφίλ του «καλού οικογενειάρχη»

Ακόμη μια συζυγοκτονία έρχεται να συγκλονίσει την κοινή γνώμη στη χώρα μας, με το ειδεχθές έγκλημα να σημειώνεται αυτή τη φορά στη Δάφνη, την Παρασκευή 30.07.2021.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως αμέσως μετά την γυναικοκτονία ο σύζυγος της άτυχης 31χρονης παραδόθηκε στις Αρχές και όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και νεότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Αρχικά, η αδικοχαμένη γυναίκα φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε, ωστόσο εκείνος «έβγαζε» προς τα έξω το προφίλ ενός… καλού οικογενειάρχη. Ενός «καλού οικογενειάρχη» που τελικά σκότωσε την σύζυγό του…

Ο -ήδη- καθ’ ομολογίαν δράστης είναι αλβανικής καταγωγής και διατηρούσε στην περιοχή ένα σουβλατζίδικο, στο οποίο σήμερα το πρωί πήγε και το άνοιξε κανονικά.

Στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και δολοφόνησε τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, υποστηρίζοντας στους αστυνομικούς -κατά την ομολογία του- ότι το έκανε «επειδή τη ζήλευε» (!) και χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το θύμα κοιμόταν όταν δέχθηκε την επίθεση.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επιχείρηση του συζυγοκτόνου στη Δάφνη

Δάφνη

Οργή στη γειτονιά

Όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την αδικοχαμένη γυναίκα και μάνα ενός αγοριού μόλις 11 ετών να κείτεται νεκρή σε μία «λίμνη» αίματος.

Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και το πρωί της μοιραίας ημέρας το ζευγάρι είχε ακόμη έναν καβγά.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το παρακάτω βίντεο του newsit.gr που δείχνει μια γυναίκα στην γειτονιά να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να αποκαλεί «ψυχάκια» τον συζυγοκτόνο.

Δείτε το βίντεο

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση