Δολοφονία στη Δάφνη: Γειτόνισσα του ζευγαριού είχε ενημερώσει την αστυνομία πριν από 19 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 19:34 Δολοφονία στη Δάφνη: Γειτόνισσα του ζευγαριού είχε ενημερώσει την αστυνομία πριν από 19 ημέρες

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία που έγινε σήμερα, στη Δάφνη. Όπως καταγγέλλει ένοικος της πολυκατοικίας, όπου διέμενε η 31χρονη γυναίκα με τον συζυγοκτόνο και το παιδάκι τους, πριν από 19 ημέρες είχε ενημερώσει την αστυνομία για  περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο γειτονικό της διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Facebook στις 11 Ιουλίου, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει γνωστό ότι το ίδιο βράδυ είχε καλέσει η ίδια το 100, αναφέροντας το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα, όπου ζει και ανήλικο. Όπως κατήγγειλε τότε, το περιπολικό πήγε στο σημείο έπειτα από 25 λεπτά και "δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν". Η γειτόνισσα είχε ξεσπάσει κατά των αστυνομικών, λέγοντας πως "όχι άγχος παίδες, μόνο τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά...".

Αναλυτικά, είχε γράψει στις 11 Ιουλίου: "Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ".

Σήμερα, λίγο μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας, η γειτόνισσα του ζευγαριού επανήλθε και σε νέα ανάρτησή της, γράφει: "Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω".

 

Η ζήλια και ο έλεγχος

Το στυγερό έγκλημα, που έγινε σήμερα, έχει προκαλέσει νέο σοκ. Ο δράστης, ένας 39χρονος αλβανικής καταγωγής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης, όπου και παραδόθηκε, λέγοντας ότι δολοφόνησε την σύζυγό του. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο συζυγοκτόνος την είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ισχυρίστηκε πως ζήλευε τη σύζυγό του και πως είχαν συχνούς καβγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ένας τέτοιος καβγάς συνέβη και χθες το βράδυ στο ψητοπωλείο που διατηρεί η οικογένεια, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, ο δράστης φέρεται να της ασκούσε διαρκή έλεγχο και να την περιόριζε, παρά το γεγονός ότι μπροστά σε τρίτα πρόσωπα εμφανιζόταν ως ένας ευχάριστος και χαμογελαστός άνθρωπος. Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση