Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 22:56 Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ένας 39χρονος άνδρας από το Ηράκλειο της Κρήτης συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Γαζίου. Γείτονας του ζευγαριού τηλεφώνησε στην αστυνομία και ενημέρωσε για ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Η 33χρονη γυναίκα ήταν άσχημα χτυπημένη στο πρόσωπο, όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης συνελήφθη. Λόγω αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάζει την σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Το Αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 10 Αυγούστου και ο δράστης κατηγορείται για: σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου, για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου ενώπιον ανήλικου τέκνου, για απειλή, ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη κατακράτηση κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.