Αυτός είναι ο 38χρονος εθελοντής που πέθανε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - Την Τρίτη η κηδεία του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 00:33 Αυτός είναι ο 38χρονος εθελοντής που πέθανε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - Την Τρίτη η κηδεία του

Οι φίλοι του τον αποκαλούσαν βασιλιά των drone - Οδύνη για τον άδικο χαμό του  - Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ποιος ηταν ο 38χρονος εθελοντης δασοπυροσβεστης που έφυγε άδικα σε επιχειρηση περιορισμού της φωτιας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Προσωπα απο τον κοινωνικό του περίγυρο κάνουν λόγο για εναν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημενο χαρακτήρα, πρόθυμος να συνδράμει οπουδήποτε υπήρχε ανάγκη. «Λενε οτι δεν μπορείς να διαλεξεις πότε ή πως θα πεθάνεις» γράφουν οι συγγενείς και στενοί του φιλοι.

Και προσθέτουν:  «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατερας δυο παιδιών, Βασίλης Φλωρας, έζησε την κάθε του μερα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. « Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεια.

Ο Βασίλης Φλωρας θεωρούνταν ο καλύτερος στην Ελλάδα χειριστής drone και μάλιστα. έφτιαχνε μόνος του racing drone. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Η κηδεία του θα γινει την ερχόμενη Τριτη 10 Αυγούστου στον ιερο ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελενης στα Ανω Λιόσια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση