Ρέθυμνο: Είχαν διαφορές με την Σταυρούλα, λέει η αδελφή της 47χρονης που δολοφονήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 15:39 Ρέθυμνο: Είχαν διαφορές με την Σταυρούλα, λέει η αδελφή της 47χρονης που δολοφονήθηκε
Δεν ήταν οικονομικές οι διαφορές, υποστηρίζει ο αδερφός του δράστη στο protothema.gr - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από τη δολοφονία της 47χρονης Σταυρούλας. Κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν θύτη και θύμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο 49χρονος πυροβόλησε πισώπλατα την άτυχη γυναίκα μέσα στο μαγαζί της.

Οι δύο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και τα μαγαζιά τους βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο. Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, δράστης και θύμα, είχαν διαφορές σε σχέση με τα μαγαζιά τους και ήταν η αιτία να σταματήσουν να μιλάνε από πέρσι.
«Είχανε διαφορές, και είχαν να μιλήσουν από πέρσι… Με κάτι που αφορούσε τα μαγαζιά τους, η ταβέρνα του δράστη είναι δίπλα στο κατάστημα της αδερφής μου και πήγε χθες και την πυροβόλησε πισώπλατα… Δεν είχαν δεσμό, όχι, είναι ψέματα αυτά, η αδερφή μου ήταν παντρεμένη» είπε με πόνο μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr η κ. Μαρία αδερφή του θύματος.

Ωστόσο, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο αδερφός του δράστη, υπογράμμισε πως ο αδερφός του δεν είχε μαζί της καμία οικονομική η άλλη διαφορά και αυτό που συνέβη το ξέρουν μόνο οι δύο τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr: «Ζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορώ. Δεν ήταν το μαγαζί, ήταν γνωστοί από μικρά παιδιά, τι είχαν μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει…Δεν υπήρχαν οικονομικές διαφορές ούτε κάτι άλλο. Από μικρά παιδιά την ξέρουμε και την είχαμε εκεί… Το τι έγινε το ξέρουν οι δύο τους».

Σκότωσε την 47χρονη επειδή τον απέρριψε - Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και χαροπαλεύει

Ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη γυναίκα, διότι δεν δέχθηκε την απόρριψη της καθώς, εκείνη ήθελε να τελειώσει τη σχέση της μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο κατάστημα, fish spa, του οποίου ήταν ιδιοκτήτρια.
Αφού την σκότωσε τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο 49χρονος, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση