Θρίλερ με τη εξαφάνιση 45χρονου στη Νέα Ερυθραία - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 23:06 Θρίλερ με τη εξαφάνιση 45χρονου στη Νέα Ερυθραία - ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 45χρονου από τη Νέα Ερυθραία. Τα ίχνη του χάθηκαν την Πέμπτη 12 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού"

Στις 12/08/2021, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας, ο Μουσέλας Δημοσθένης, 45 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μουσέλα Δημοσθένη σήμερα, 16/8/2021, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Μουσέλας Δημοσθένης έχει ύψος 1,75 μ., έχει 100 κιλά βάρος, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με τύπωμα «love», μπλε αθλητική φόρμα, γκρι - μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει δαχτυλίδια και έχει γένια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple

Προσαρμοσμένη αναζήτηση