Κρήτη: Βγήκε από την εντατική ο 49χρονος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία της 47χρονης Σταυρούλας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 18:17 Κρήτη: Βγήκε από την εντατική ο 49χρονος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία της 47χρονης Σταυρούλας

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το φονικό, ο 49χρονος που είχε αυτοτραυματιστεί στο κεφάλι αφού πρώτα πυροβόλησε πισώπλατα με καραμπίνα και σκότωσε την 47χρονη γυναίκα, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πλέον, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου σύμφωνα με το CretaLive.

Ο πόνος βέβαια, δε θα απαλύνει ποτέ για την οικογένεια της 47χρονης Σταυρούλας η οποία ξεψύχησε από το δολοφονικό χτύπημα του ο 49χρονο που είχε τη γειτονική ταβέρνα στο Πάνορμο, Ρεθύμνου, σχεδόν δίπλα από το fish spa του θύματος.

Το μοιραίο εκείνο κυριακάτικο απόγευμα της 8ης Αυγούστου, όπως είχε γράψει το Cretalive, η άτυχη 47χρονη δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα, με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής της.

Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο. 
Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο,  όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση. 
Τότε είχε γίνει γνωστό ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του, ωστόσο εκτιμάται ότι θα χρειαστούν πολλές ακόμα επεμβάσεις αποκατάστασης. 

Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα που οδήγησαν στην νέα γυναικοκτονία, από τις πολλές που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση