Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η 33χρονη «ψάρευε» θύματα σε ορφανοτροφεία – Έπαιρνε χρήματα από επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 18:36 Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η 33χρονη «ψάρευε» θύματα σε ορφανοτροφεία – Έπαιρνε χρήματα από επιχειρηματία

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Το κοριτσάκι απήχθη τον Ιούνιο του 2020 από μία 33χρονη, η οποία κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί και του χορήγησε και ναρκωτικά. 

Ευρήματα μέσα από τον υπολογιστή της 33χρονης, που απήγαγε το 10χρονο κοριτσάκι από την Θεσσαλονίκη και το κακοποίησε σεξουαλικά, έδειξαν ότι αναζητούσε υποψήφια ανήλικα θύματα σε ορφανοτροφεία της Βόρειας Ελλάδας. Μάλιστα, η 33χρονη – όπως μετέδωσε η ΕΡΤ – σχεδίαζε επίσης επισκέψεις σε παιδικές κατασκηνώσεις, ενώ είχε συχνές επαφές με τον συνεργό της, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος της έδινε και χρήματα. Ο ίδιος γνώριζε για την απαγωγή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αν και ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε σε επαφή με το παιδί.

Η 33χρονη απαγωγέας, η οποία είχε χάσει την επιμέλεια της κόρης της από το 2020, πραγματοποιούσε αναζητήσεις στο διαδίκτυο, στις σελίδες ορφανοτροφείων της Βορείου Ελλάδας αναζητώντας στοιχεία, πληροφορίες και διευθύνσεις. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τον υπολογιστή της, έκανε αναζητήσεις σε συγκεκριμένα ορφανοτροφεία, στο Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά και σε κατασκηνώσεις στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Υπενθυμίζεται ότι η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης πρότεινε προ ημερών να παραπεμφθεί σε δίκη η 33χρονη αλλά και ο 41χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός της. Μέσα στην πολυσέλιδη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του εμπλεκόμενου στην υπόθεση επιχειρηματία, αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους πρόκειται να καθίσει σύντομα στο εδώλιο του κατηγορούμενου, για την πράξη της απλής συνέργειας σε αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση