Θεσσαλονίκη: 23χρονος ανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή – Την εκβίαζε με ροζ βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 11:56 Θεσσαλονίκη: 23χρονος ανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή – Την εκβίαζε με ροζ βίντεο

Μια σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού έρχεται στο φως. Στη Θεσσαλονίκη, ένα 15χρονος κορίτσι είχε πέσει θύμα ενός 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 15χρονο κορίτσι μαζί με τους γονείς του πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, για να καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης και εκβιασμού από τον 23χρονο.

Η καταγγελία της 15χρονης, σύμφωνα με το thestival.gr, αφορούσε στην απειλή από τον 23χρονο πως θα διέρρεε βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις της 15χρονης μαζί του! Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από τον Ιούλιο έως και την περασμένη Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο ίντερνετ, το οποίο θα έστελνε και στους γονείς της!

Μόνο που φαίνεται ότι ο 23χρονος δεν έμεινε στις απειλές. Σε προφίλ που διατηρεί στο Facebook, είχε ανεβάσει ημίγυμνη φωτογραφία του κοριτσιού, με υβριστικό λογότυπο!

Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, είχε χτυπήσει το 15χρονο κορίτσι, είχε απειλήσει την οικογένειά της και όλα αυτά για να την «πείσει» να μείνει μαζί του!

Από την έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 ζευγάρια χειροπέδες

2 κινητά τηλέφωνα

φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

2 USB sticks

Κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και

μία κάμερα.

Στο laptop του 23χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες τις 15χρονης μαζί του σε προσωπικές στιγμές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση