Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι δωρεές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 10:13 Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι δωρεές

«Τσουνάμι» συμπαράστασης στην 35χρονη.

Συγκινεί το κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα, που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία. Η θαρραλέα εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο την Τετάρτη, κατά την έναρξη της δίκης, γιγάντωσε τη στήριξη του κόσμου και οι δωρεές στην πλατφόρμα GoFundMe που έχει ανοίξει για τη στήριξή της ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

Η εκστρατεία αγάπης με το σύνθημα Help Acid Attack Victim Ioanna Paliospirou ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις επεμβάσεις της Ιωάννας. Ενώ ο αρχικός στόχος ήταν τα 80.000 δολάρια, μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 93.000 δολάρια από συνολικά σχεδόν 2.500 δωρεές. Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, δηλαδή μετά την εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο, έγιναν πάνω από 700 δωρεές.

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: Με συγκίνησαν τα μηνύματα του κόσμου

Συγκινημένη δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβε αλλά και από τον κόσμο που βρέθηκε στο δικαστήριο κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της.

«Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση