Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ασυγκράτητο ζευγάρι θα πληρώσει ακριβά τις ερωτικές του περιπτύξεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 20:24 Το ασυγκράτητο ζευγάρι θα πληρώσει ακριβά τις ερωτικές του περιπτύξεις

Ένοχο κρίθηκε το ζευγάρι των Ουκρανών στο Ηράκλειο για τις ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο αυτοκίνητό τους στο κέντρο της πόλης, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Tι ισχυρίστηκε το ασυγκράτητο ζευγάρι

«Δεν κάναμε σεξ, ένα παιχνίδι παίζαμε για πλάκα» ισχυρίστηκε το ζευγάρι των Ουκρανών, οι οποίοι είναι γονείς δύο παιδιών, σχετικά με τα όσα τους αποδίδονται για την ερωτική συνεύρεση σε δημόσια θέα το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Οι δύο Ουκρανοί ήρθαν στην Κρήτη στις 13 Σεπτεμβρίου για διακοπές, όμως τελικά βρέθηκαν κατηγορούμενοι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Οι δύο μάρτυρες που κατέθεσαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, ο άλλος περιπατητής, υποστήριξαν ότι το ζευγάρι συνουσιαζόταν μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Ηράκλειο-ερωτική συνεύρεση

Η ποινή

Στο ζευγάρι επιβλήθηκε χρηματική ποινή (135 ημέρες προς 20 ευρώ την ημέρα), άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και αφέθηκε ελεύθερο.

«Λυπάμαι αν τους χάλασα τις διακοπές αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μια χώρα ξέφραγη. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό», είπε ο ένας από τους δύο μάρτυρες στο δικαστήριο, περιγράφοντας όσα αντίκρισε με τον φίλο του ενώ έκαναν τη βόλτα τους. Ο έτερος μάρτυρας κατέθεσε ότι οι κατηγορούμενοι συνουσιάζονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τις πόρτες ανοιχτές, μπροστά από τα ουζερί και τα άλλα μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Λόρδου Βύρωνα, κάθετος δρόμος στην 25ης Αυγούστου. Και οι δύο επέμειναν ότι επρόκειτο για ερωτική συνεύρεση και όχι για …πλακίτσα.