Γλυκά Νερά: Το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη και τα βίντεο από τις κάμερες στο σπίτι, απαντούν αν είχε συνεργό στη δολοφονία της Κάρολαϊν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 15:45 Γλυκά Νερά: Το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη και τα βίντεο από τις κάμερες στο σπίτι, απαντούν αν είχε συνεργό στη δολοφονία της Κάρολαϊν (φωτο intime)

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται το υλικό από το κινητό τηλέφωνο του Αναγνωστόπουλου και τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι, τη νύχτα της δολοφονίας της Κάρολαϊν.

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης των κλήσεων από το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου , καθώς και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, τη νύχτα της δολοφονίας της Καρολάϊν από τον 33χρονο σύζυγό της, έχουν πλέον στα χέρια τους οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές. Και πλέον θα δοθούν σαφείς απαντήσεις για το αν είχε ή όχι συνεργό, γεγονός που ακόμα δεν επιβεβαιώνεται παρά τις δημοσιογραφικές αναφορές...

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που μίλησε στο thetoc.gr υποστήριξε πως πρόκειται για αποδεικτικό υλικό που ξεκαθαρίζει το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της 11ης Μαΐου στο σπίτι του ζευγαριού.

Επίσης, τα στοιχειά που έχουν πλέον στην κατοχή τους οι αστυνομικοί από την άρση απορρήτου των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων του κινητού του Αναγνωστόπουλου, θα δείξουν αν στο στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ο 33χρονος πιλότος είχε συνεργό ή κατέστρωσε - εκτέλεσε και στη συνέχεια προσπάθησε να παραπλανήσει τις διωκτικές αρχές, "πλάθοντας" τη δήθεν ληστεία, δίχως την εμπλοκή άλλου προσώπου.

Διαταραγμένη προσωπικότητα που "ζει μέσα στην αληθοφάνεια" της ιστορίας που κατασκευάζει.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη ειδικών ψυχικής υγείας οι οποίοι μιλώντας στο thetoc.gr είπαν πως άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα όπως αυτή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, "παρουσιάζουν την τάση να παρουσιάζουν εμμονικά τα μυθεύματα που πλάθουν στη φαντασία τους, προκειμένου να καλύψουν τις σκοτεινές σκέψεις ή πράξεις που κάνουν, που από ένα σημείο κ έπειτα τα υιοθετούν και τα ίδια ως αληθοφανή" .

Οι επιστήμονες, δεν αποκλείουν λοιπόν κάτι τέτοιο να έχει συμβεί και στο "αρρωστημένο μυαλό" του 33χρονου πιλότου και δολοφόνου της αδικοχαμένης Κάρολαϊν.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση