Μυτιλήνη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης πίτμπουλ που δάγκωσε 6χρονο στην κοιλιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:51 Μυτιλήνη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης πίτμπουλ που δάγκωσε 6χρονο στην κοιλιά

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η βόλτα που έκανε μία μητέρα με τα δύο της παιδιά, στην αγορά της Μυτιλήνης το βράδυ της Τρίτης. Το 6χρονο αγοράκι, ενώ περπατούσε αμέριμνο με τη μητέρα και τον 8χρονο αδελφό του, δέχτηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ, έξω από κατάστημα τράπεζας.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ κρατούσε κοντά του τον σκύλο και είχε τυλίξει το λουρί στο χέρι του, ενώ ο ίδιος έκανε ανάληψη χρημάτων.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε “κλειδώσει” στην κοιλιά του 6χρονου, ενώ οι περαστικοί και η μητέρα του παιδιού παρακολουθούσαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο.

Στη συνέχεια ο 6χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και, ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του ήταν επιφανειακά.

Μυτιλήνη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ τελικά εντοπίστηκε από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας, όπου έγινε το περιστατικό.

Πρόκειται για έναν 24χρονο άνδρα, ο οποίος και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προκειμένου να προσαχθεί στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ η μητέρα του παιδιού μετέβη στην Αστυνομία, όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση