Γυναικοκτονία: Αυτή είναι η καθηγήτρια που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της πριν αυτοκτονήσει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 20:09 Γυναικοκτονία: Αυτή είναι η καθηγήτρια που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της πριν αυτοκτονήσει

Άλλη μία γυναικοκτονία, αυτή την φορά στη Ρόδο, με θύμα μία 32χρονη εκπαιδευτικό και θύτη τον πρώην σύντροφό της.

Άλλο ένα στυγερό έγκλημα, με θύμα γυναίκα έλαβε χώρα σήμερα στη Ρόδο. Θύμα η 32χρονη Δώρα Ζ., εκπαιδευτικός η οποία έπεσε νεκρή από την κυνηγετική καραμπίνα του πρώην συντρόφου της.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα, με τον θύτη να πυροβολεί δύο φορές την άτυχη γυναίκα στη μέση του δρόμου, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η αδικοχαμένη καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου διέμενε στην παράλληλη οδό και σήμερα είχε σταθμεύσει το όχημά της στον συγκεκριμένο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του λίγη ώρα μετά το φονικό. Ο 40χρονος Κ.Μ πριν αυτοκτονήσει με την ίδια καραμπίνα, άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε "χωρίς την καλή μου δεν μπορώ να ζω".

Κατά τις ίδιες πηγές, η Δώρα ήταν μόλις δύο μήνες ζευγάρι με τον θύτη και του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

"Ήταν δύο μήνες με έναν. Έγκλημα πάθους! Ροδίτης πρέπει να είναι. Είχε ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Έγκλημα πάθους όπως λένε" είπε στην εκπομπή "Live News", κάτοικος του νησιού.

Υπάρχει συνεργός;

Την ώρα που περίμενε την Δώρα Ζ., ο δράστης επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και φέρεται να πυροβόλησε την 32χρονη ενώ εκείνη στάθμευε το όχημά της στην οδό Μόσχας, όπως μετέδωσε η dimokratiki.gr.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο όχημα του θύτη και αυτόχειρα φέρεται να επέβαινε και δεύτερο άτομο.

Μέχρι στιγμής πάντως, οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου έχουν συλλέξει δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέστηκε το φονικό, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση