Τρία άτομα γνώριζαν το σχέδιο για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα - Τι αποκαλύπτει "φίλος" της κατηγορούμενης (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 09:32 Τρία άτομα γνώριζαν το σχέδιο για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα - Τι αποκαλύπτει "φίλος" της κατηγορούμενης (vid)

Νέες αποκαλύψεις.

 Μια αποκάλυψη που σοκάρει για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που κάνει λόγο για τρία άτομα τα οποία φέρονται να γνώριζαν τα όσα σχεδίαζε για μήνες η 36χρονη δράστις που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Όπως αναφέρει ένα από τα τρία πρόσωπα, η δράστις τους ζητούσε να την παρακολουθούν και να γίνουν σκιά του 40χρονου άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα φιλικό ζευγάρι της 36χρονης και μια φίλη της γνώριζαν για πολύ καιρό για όλες τις κινήσεις της Έφης. Τους είχε, μάλιστα, ζητήσει βοήθεια στις παρακολουθήσεις της και βοήθεια για να οργανώσει την επίθεση.

“Ζητούσε πολλές φορές να παρακολουθήσει τον 40χρονο από την οικία του. Να παρακολουθήσει την κυρία Παλιοσπύρου. Ο ίδιος βέβαια επειδή δεν είχε καταλάβει ότι υπήρχε μια εμμονική κατάσταση προσπαθούσε συνεχώς να την αποφύγει. Της έλεγε ‘’ναι’’ πήγε, αλλά δεν είχε παρακολουθήσει ουσιαστικά” αναφέρει ο δικηγόρος του φίλου της Έφης.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι η δράστις του είχε ζητήσει βοήθεια για να βρει το βιτριόλι, με τον ίδιο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να αρνείται να εμπλακεί.

Φαίνεται, μάλιστα πως και τις 2 φορές που προσπάθησε να επιτεθεί με βιτριόλι, τον κάλεσε και του ζήτησε να γίνει το άλλοθι της.

Στο ερώτημα γιατί ο άνδρας δεν πήγε στις αρχές: “Τρόμαξε και πανικοβλήθηκε, όχι μόνο επειδή θα μπορούσε να εμπλακεί αλλά και όπως μου εκμυστηρεύτηκε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του”

Πηγή: debater.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση