Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Εξιτήριο για την 36χρονη έγκυο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 10:48 Κορωνοϊός: Εξιτήριο για την 36χρονη έγκυο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Τέλος στην σοβαρή περιπέτεια υγείας της εγκύου με covid, μετά από 27 ημέρες νοσηλείας

Eξιτήριο μετά από 27 ημέρες νοσηλείας για την 36χρονη έγκυο που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Η εγκυμονούσα έχοντας πλέον «πίσω» της τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της. Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ.Τερζάκη: «το εξιτήριο αναμένεται στη μία το μεσημέρι. Η 36χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική κλινική είναι καλά στην υγεία της. Απ’ ότι μας είπαν οι γιατροί ήταν ένα πολύ σπάνιο σε επίπεδο χώρας, περιστατικό».

Η 36χρονη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στις 27 Αυγούστου, ωστόσο γρήγορα η κατάστασή της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νσοηλευτεί στη ΜΕΘ covid.

Η εγκυμονούσα αγωνίστηκε για τη ζωή της ίδιας και του μωρού που κυοφορεί. Η 36χρονη παρουσίασε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω covid και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ, ενώ ακολούθησε η διαδικασία της αφύπνισης στην εντατική.

Το περιστατικό είχε προκαλέσει συγκίνηση στην Κρήτη καθώς σε μεγάλο κίνδυνο βρέθηκε όχι μόνο η 36χρονη, αλλά και το μωρό που κυοφορούσε. Ωστόσο μετά την εντατική παρακολούθηση από τους γιατρούς και τον αγώνα που έδωσε η ίδια η 36χρονη, κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τώρα πλέον επιστρέφει στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πηγή: neakriti.gr