Σοκ σε Γυμνάσιο της ορεινής Ηλείας: Πατέρας αρνητής απείλησε εκπαιδευτικούς με καραμπίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 12:32 Σοκ σε Γυμνάσιο της ορεινής Ηλείας: Πατέρας αρνητής απείλησε εκπαιδευτικούς με καραμπίνα

Mια σοκαριστική καταγγελία που αφορά Γυμνάσιο της ορεινής Ηλείας ήρθε στο φως της δημοσιότητας δια στόματος του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας μαθητή που φοιτά στο συγκεκριμένο γυμνάσιο και διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τηλεφώνησε στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και απείλησε πως θα πάρει την καραμπίνα και θα πάει στο σχολείο να σκοτώσει την διευθύντρια αν δεν επιτρέψει στο παιδί του να πάει στο σχολείο!

Ο αρνητής πατέρας υποστήριξε πως το παιδί του έχει μια απλή γρίπη παρά το γεγονός πως το τεστ βγήκε θετικό, ωστόσο ευτυχώς δεν μετουσίωσε σε πράξη τα λεγόμενα του μένοντας μόνο στην συγκεκριμένη απειλή. Μετά από λίγο, η παρεξήγηση λύθηκε μετά από συζήτηση μεταξύ των «αντιμαχόμενων» πλευρών και το παιδί πλέον πηγαίνει κανονικά στο σχολείο του.

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος – Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας: «Απειλούσε ότι θα σκοτώσει την Διευθύντρια»

«Είχαμε έναν πατέρα στην Ηλεία που πήρε τον διευθυντή εκπαίδευσης και απειλούσε ότι θα πάει να πάρει την καραμπίνα και θα σκοτώσει τη διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνει το παιδί του επειδή του είπε ότι έχει κορωνοϊό.

Ο γονιός υποστήριζε ότι έχει απλή γρίπη. Δεν υλοποίησε την απειλή αλλά αντιλαμβάνεστε την όλη αναστάτωση. Αντί οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους μαθητές τους και στην ασφαλή λειτουργία των σχολείων έχουν και όλο αυτό το αρνητικό κλίμα».

Γιώργος Φωτεινόπουλος – Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας: «Υπήρξε μια ένταση η οποία λύθηκε»

«Πριν κάποιες μέρες σε σχολείου του ορεινού όγκου της Ηλείας, στα πλαίσια ύπαρξης κρούσματος κορωνοϊού, επειδή έπρεπε τα παιδιά να κάνουν rapid tests, υπήρξε μια ένταση με κάποιο γονέα ενός παιδιού η οποία λύθηκε μετά από συζήτηση της Διευθύντριας του σχολείου και της δικής μου με τον γονέα. Το παιδί μετά από αυτό πηγαίνει κανονικά σχολείο».

Πηγή: patrisnews.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση