Φολέγανδρος: «Μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας» - Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 16:26 Φολέγανδρος: «Μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας» - Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

«Οι άνδρες θα πρέπει να σέβονται και να αγαπούν τις γυναίκες».

«Μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας» συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, την οποία σκότωσε ο φίλος της ενώ έκαναν διακοπές στη Φολέγανδρο.

«Μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που θα πήγαινε κανονικές διακοπές και δε γύρισε ποτέ πίσω. Είναι ασύλληπτο να σου παίρνουν το παιδί σου με αυτόν τον τρόπο» είπε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Υπάρχουν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που μας έχουν στείλει μηνύματα ότι θα ήθελαν η Γαρυφαλλιά να είναι η κόρη τους, η φίλη τους, η αδερφή τους. Αυτό ήταν η Γαρυφαλλιά, ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, ο κρίκος της οικογένειας, όπως την αποκαλούσα πάντα» λέει συγκινημένη.

«Δεν προλάβαμε ούτε εμείς να της πούμε ότι την αγαπάμε»

«Δεν προλάβαμε ούτε εμείς να της πούμε ότι την αγαπάμε και είμαστε περήφανοι ούτε κι εκείνη σίγουρα μπόρεσε να μας πει όσα ήθελε» συγκινεί η μητέρα της ενώ σε ερώτηση για την τελευταία ανάμνηση που έχει από την κόρη της λέει: «Την αποχαιρέτησα ήταν κούκλα και χαρούμενη που έφευγε για διακοπές στη Φολέγανδρο. Τη νιώθω, τη μυρίζω, κανείς δολοφόνος δεν μπορεί να μου τα πάρει αυτά», σημειώνει η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

«Δε θα πω τίποτα που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι. Ό,τι και να του είπε η κόρη μου, δεν είχε δικαίωμα να τη σκοτώσει. Τι δηλαδή; Χάλασε η φάση και τη σκότωσε; Οι άνδρες θα πρέπει να σέβονται και να αγαπούν τις γυναίκες γιατί κι αυτούς μια γυναίκα τους γέννησε» υπογραμμίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς και ζητά αυστηρότερες ποινές για τους γυναικοκτόνους ώστε να μην τολμήσει κανείς να κάνει ξανά κάτι τέτοιο.

Πηγή; star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση